Duben 2010

Miley fotky

15. dubna 2010 v 16:18 | ... |  Miley Cyrus

Selena Gomez filmografie

15. dubna 2010 v 16:14 | ... |  Selena Gomez
Filmografie
Filmy
RokFilmRolePoznámky
2003Spy Kids 3-D: Game OverDívka ve vodním parkuMiniaturní role
2005Walker, Texas Ranger: Trial by FireJulie
2006Brain ZappedEmily Grace Garcia
2008HortonStarostova dceraDabing
A zase jedna popelkaMary SantiagoPouze na DVD
2009Program na ochranu princezenCarter Mason
Kouzelníci z Waverly: FilmAlex Russo
Arthur a Maltazardova pomstaPrincezna SelenieDabing, nahradila Madonnu
2010Ramona and BeezusBeatrice "Beezus" QuimbyHlavní role
Televize
RokNázevRolePoznámky
2002-2003Barney & FriendsGiannaVracející se postava
2007-současnostKouzelníci z WaverlyAlex RussoHlavní role
2008Disney Channel GamesSamu sebeÚčastník
Hostující role
RoknázevRolePoznámky
2006Sladký život Zacka a CodyhoGwen"A Midsummer's Nightmare" (Sezóna 2, Epizoda 22)
2007Hannah MontanaMikayla"I Want You to Want Me... to Go to Florida" (Sezóna 2, Epizoda 13)
"That's What Friends Are For?" (Sezóna 2, Epizoda 18)
2009Sonny ve velkém světěSamu sebe"Battle of the Networks' Stars" (Sezóna 1, Epizoda 13)
The Suite Life on DeckAlex Russo"Double-Crossed" (Sezóna 1, Epizoda 21)
Extreme Makeover Home EditionSamu sebeHostující hvězda




Miley ve filmu The Last song

15. dubna 2010 v 13:01 | ...
Miley uvidíte kolem června ve filmu The Last song.Je to o holce jménem Ronny(Miley Cyrus),která o prázdninách pozná lásku.Ve filmu hraje ze svým přítelem Liamem.



Selena fotky

14. dubna 2010 v 15:39 | ....




selena and demi

14. dubna 2010 v 15:35 | ....
Selena Gomez a Demi Lovato ,jsou fakt best friends.Rozumí si.Zahráli si společně také ve filmu Program na ochranu princezen.Nazpívali spolu taky pár songů.








Miley-styl

12. dubna 2010 v 14:20 | ,......










Selena cool photos

11. dubna 2010 v 18:47 | ...





Miley ostatní údaje

11. dubna 2010 v 18:42 | ....
Znamení-střelec
Oblíbená barva-růžová
Výška-164cm
Oblíbený sport-roztleskávání
Oblíbená hudba-pop-rock
Oblíbené jídlo-Čína
Oblíbené roční období-léto
Oblíbená část dne-jedna hodina ráno
Hobby-nakupování
Oblíbená činnost-ráda se baví o hudbě a o klukách
Oblíbené zvíře-pes



Miley cool photos

11. dubna 2010 v 18:32 | ....



Selena and Miley

11. dubna 2010 v 18:28 | ...




Selena gomez next photos

11. dubna 2010 v 12:45 | .......

fanpop.com






Miley Cyrus new photos

11. dubna 2010 v 12:33 | ....
fanpop.com





Miley cyrus údaje

11. dubna 2010 v 12:16 | ......
Miley Ray Cyrus, rodným jménem Destiny Hope Cyrus, (* 23. listopadu 1992, Nashville, Tennessee) je americká herečka, zpěvačka a textařka. Je známá hlavně díky účinkování v Disney Channel sériích Hannah Montana. Po úspěchu seriálu, byl v říjnu 2006 vydán soundtrack, v němž nazpívala 8 písní. Její sólová hudební kariéra započla vydáním jejího debutového alba Meet Miley Cyrus, 23. června 2007, které obsahovalo její první top ten singl "See You Again". Její druhé album, Breakout, bylo vydáno 22. července 2008. Breakout je jejím prvním albem, které nemá nic společného s Hannou Montanou. Obě alba debutovala na prvním místě na Billboard 200. V roce 2008, účinkovala ve filmu Hannah Montana & Miley Cyrus: The Best of Both Worlds Concert.
Nadabovala také postavu Penny ve filmu Bolt a nahrála píseň "I Thought I Lost You", za kterou získala nominaci na Zlatý Glóbus. Poté účinkovala ve filmu, inspirovaného TV sériemi, Hannah Montana: The Movie, který měl premiéru 10. dubna 2009. V roce 2008 byla v časopisu Time zařazena mezi 100 nejvlivnějších lidí na světě. Časopis Forbes ji udělil 35. místo v žebříčku "Celebrity 100" s výdělkem 25 miliónů dolarů v roce 2008. V roce 2009 si polepšila a postoupila na 29. místo.


Dětství
Narodila se v Nashvillu, v Tennessee 23. listopadu 1992 Leticii "Tish" (rozené Finley) a country zpěvákovi Billovi Rayovi Cyrusovým. Má 5 sourozenců. Její starší sourozenci Trace a Brandi jsou děti Tish z jejího předchozího vztahu, kteří byli adoptováni Billy Rayem, když byli velmi mladí. Trace je zpěvák a kytarista elektro-rockové skupiny Metro Station, zatímco Brandi hraje na kytaru na koncertech Miley a založila kapelu spolu s Megan Park, hvězdou z The Secret Life of American Teenager. Má také staršího nevlastního bratra, Christophera Codyho, z otcova předchozího vztahu, dále má mladšího bratra Braisona a mladší sestru Noah, která je také herečkou. Jedná se o vnučku politika Rona Cyruse.
Rodiče jí dali jméno Destiny Hope, protože věřili, že by mohla dokázat velké věci. Později dostala přezdívku "Smiley", protože se jako malá stále smála. Navštěvovala Heritage Middle School, kde byla roztleskávačkou. V současné době navštěvuje školu Options For Youth a učí se svým soukromým učitelem na natáčení jejího seriálu. Vyrostla na farmě jejích rodičů mimo Nashville, kde navštěvovala kostel The People's Church




selena gomez

11. dubna 2010 v 12:13 | ..... |  Selena Gomez
Selena Marie Gomez (* 22. července 1992) je americká herečka a zpěvačka známá pro její ztvárnění Alex Russo v seriálu Disney Channel Kouzelníci z Waverly, který obdržel cenu Emmy. Zahrála si v televizních filmech A zase jedna popelka a Program na ochranu princezen.
Před Disney, měla jednu z rolí na dítěte v seriálu Barney & Friends. V roce 2008, podepsala nahrávací smlouvu s Hollywood Records, a nahrála písně k soundtrackům Tinker Bell, A zase jedna popelka a soundtrackům seriálu Kouzelníci z Waverly. Její kapela, Selena Gomez & Scene, vydala své debutové album Kiss & Tell dne 29. září 2009




Dětství
Narodila se ve městě Grand Prairie ve státě Texas.[1] Její otec Ricardo Gomez pochází z Mexika, matka Mandy Teefey, bývalá divadelní herečka,[2] je z poloviny italského původu.[3][4] Jméno dostala po zpěvačce tejano music Seleně.[5]



Herecká kariéra
Svoji hereckou kariéru zahájila ve svých sedmi letech s rolí v dětském televizním seriálu Barney & Friends. Získala roli Gianny v sedmém a osmém pokračování seriálu.[6] Účinkovala také v různých reklamních spotech firem Wal-Mart, Hasbro a T.G.I. Friday's.[7] V roce 2003 získala malou roli ve filmu Spy Kids 3D. Objevila se i v televizním filmu Walker, Texas Ranger: Trial By Fire. Ve stejném roce získala i svou první hlavní filmovou roli, když ztvárnila postavu Emily Grace Garcia ve filmu Brain Zapped.[8]
V roce 2004 ji objevila společnost Disney v rámci prvního celosvětového castingu.[6] Účinkovala v seriálu The Suite Life of Zack & Cody jako Gwen, ve třech epizodách seriálu Hannah Montana jako Mikayla. V roce 2007 vyhrála casting pro roli Alex Russo v seriálu společnosti Disney Wizards of Waverly Place, jehož premiéra se uskutečnila v roce 2007.
Během roku 2008 účinkovala ve dvou celovečerních filmech; v animovaném filmu Horton Hears a Who! spolu se Samanthou Droke a v pokračování filmu A Cinderella Story s názvem Another Cinderella Story. Ve stejném roce vyhrála casting pro roli Carter v připravovaném filmu Princess Protection Program.[9]
V roce 2008 také uzavřela smlouvu se společností Hollywood Records a v současnosti nahrává své debutové album, které by mělo být uvedeno na trh v roce létě 2009.[zdroj?] Ve stejném roce založila vlastní produkční společnost July Moon Productions. Ve spolupráci s XYZ Films by pro ni měla zajistit další herecké příležitosti.[10]





Selena Gomez ostatní údaje

2. dubna 2010 v 12:35 | .......
Selenina oblíbená věc je deník.
Její oblíbené zvíře je Border kolie.
Její oblíbené jméno je Jessica.
K snídani si dává rozpečené rohlíky.
Její oblíbený seriál jsou Přátelé(Friends).

Miley&Selena

2. dubna 2010 v 12:31 | .......

Miley a její kniha

1. dubna 2010 v 8:51 | ....
Já osobně už její knížku mám.Jmenuje se -Milníky na mé cestě-.Je dobrá.Začátek její kariery za Hannah.Plno fotek,když byla malá.V této knížce chce vyvrátit omyly.









img



u těch koníků se taky připojte je to hezké že někdo chce chránit zvířátka |